Luc Dorenbosch

Programmamanager

Nederlandse Stichting voor Psychotechniek (NSVP)

Dr. Luc Dorenbosch is programmamanager bij de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek. Luc studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Zijn onderzoeks- en interventiegebied is de manier waarop job crafting en job engineering werk en daarmee de medewerker wendbaarder kan maken. 

 

11.55 - 12.20 uur

Inspiratiesessie: CoronaWorkarounds – Zo werken we om het virus heen

Opstarten en doorwerken tijdens de coronacrisis. Hoe doen we dat gezond, productief en verantwoord? En hoe coronagevoelig zijn de taken van uiteenlopende professionals? CoronaWorkarounds.nl is een breed gedragen initiatief dat dit allemaal in kaart heeft gebracht. In totaal worden 65 fysieke, technologische en organisatorische oplossingen gepresenteerd die kunnen helpen om werktaken minder coronagevoelig te maken.

Veel is inmiddels geschreven over looproutes, plexiglas en drive-in evenementen, maar er is vanuit taakherontwerp nog veel meer mogelijk. Hoe bundel je taken zo dat je zo min mogelijk hoeft te reizen? Hoe herstructureer je het werk zodanig dat het in kleine slimme teams kan worden uitgevoerd, en het aantal contacten wordt beperkt? Luc Dorenbosch biedt inzicht in de mogelijkheden om zo veilig mogelijk om het virus heen te werken.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png