Wim van Rooijen

Trendverkenner

Fountainheads

Wim van Rooijen is Trendverkenner (niet te verwarren met futurologen, futuristen, trendwatchers, waarzeggers, handlezers en Tarrot-kaarten leggers) van Fountainheads en bestudeert de snel veranderende wereld om ons heen. Hij vertaalt de veranderingen naar verhalen voor ondernemende mensen. Hij geeft duiding omkleed met (business) voorbeelden over wat de nabije toekomst ons brengt op het gebied van technologische ontwikkelingen, maatschappelijke trends, innovatie en crisissituaties.

 

10.15 - 10.45 uur

Toekomst van werk: 'Nooit Normaal'

Herken je dat. De wekker gaat en je drukt nog even de 'snooze-knop' in. Heerlijk nog 9 minuten in dromenland, in een wereld rustig en normaal. Maar, terwijl jij verder slaapt verandert de wereld om je heen in een rap tempo en zit je ineens midden in een onverwachte COVID-19 crisis…

 

De actuele ontwikkelingen wachten niet op slaapkoppen, snoozers en mensen die denken dat alles bij het oude blijft. Trendverkenner Wim van Rooijen schudt je verbaal wakker en zorgt ervoor dat je 'adaptieve genen' worden geprikkeld door in een sneltreinvaart een actueel overzicht te geven van  uiteenlopende ontwikkelingen en bewegingen.

 

Wat zijn de technologische en maatschappelijke trends in werk en werkomgeving? Waarom is snel innoveren nu belangrijk dan ooit? Wat is de impact van kunstmatige intelligentie, robotisering en big data? Hoe gaan andere sectoren om met verandering en wat kun je daarvan leren? Van Rooijen haalt de turbulente wereld om je heen naar binnen en geeft je inspiratie om een boost te geven aan veranderingen binnen jouw organisatie. Zijn keynote 'Nooit Normaal' is bedoeld om de ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. 

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png