Thijs Fokker

Hutten Happifier

Hutten

Thijs Fokker is Hutten Happifier en een energieke linksbuiten die ervan geniet anderen in staat te stellen om te scoren en graag het team op sleeptouw neemt. Iemand die gelooft dat de mens van nature goed is en bij wie het glas altijd half vol is. Een ondernemende levensgenieter die overtuigd is van de kracht van intrinsieke motivatie, van het enorme rendement van geluk en van de meerwaarde van persoonlijk contact. Sportman in hart en nieren die zichzelf dagelijks wil verbeteren en met een lach op het gezicht uitdagingen niet uit de weg gaat.

 

12.30 - 12.55 uur

Keynote: Investeren in welzijn van mensen betaalt zich altijd terug!

Culinair dienstverlener Hutten is een innovatieve en unieke organisatie die ernaar streeft om de Beste, Leukste en Gelukkigste (BLG) te zijn. Als gevolg van de coronacrisis wordt de horeca zwaar getroffen en dit vergt het uiterste van de motivatie en innovatiekracht van de ‘samenwerkers’ van Hutten.

 

In deze keynote vertelt Thijs Fokker over het ontstaan en belang van goed werkgeverschap. Hij is als manager Academy & Mobility een van de drijvende krachten achter het ‘samenwerkersbeleid’ dat Hutten tot een van de beste werkgevers van Nederland maakt. Als zelfbenoemd Hutten Happifier, zet hij zich in om het (werk)geluk van alle samenwerkers te maximaliseren. In deze keynote toont hij voorbeelden van binnen Hutten uitgerolde initiatieven en licht hij toe hoe meer positiviteit in een organisatie kan leiden tot een beter rendement. Juist in tijden van crisis!

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png