Onno Willemse

Program Director

Royal HaskoningDHV

In zijn rol als Global Director Smart & Healthy Environments bij Royal HaskoningDHV is het Onno's passie om kantoren, cure & care organisaties, onderwijscampussen, evenementenlocaties en transporthubs om te vormen tot een slimme en gezonde omgeving waarin gebruikers optimaal kunnen functioneren en die waarde biedt aan mensen, organisaties en vastgoedeigenaren.

 

Hij ziet de werkomgeving eerder als een ‘value enabler’ dan als kostenpost. Hij ziet de werkplek als een onderdeel van de werkdag en bekijkt de totale fysiek-digitale werkbalans om tot optimale inrichting van de werkdag te komen. Om waarde te definiëren en realiseren, heeft hij een proces ontwikkeld dat mensgericht is en bedrijfsdoelstellingen en KPI's koppelt aan het operationele proces en de menselijke ervaring.

 

Zijn Smart Building-ervaring kreeg een boost tijdens de realisatie van The Edge in Amsterdam, waarna hij nog vele werkomgevingen heeft getransformeerd tot mensgerichte plekken. 

 

12.05 - 12.30 uur

Inspiratiesessie: Het grootste thuiswerk-experiment ooit, en nu?

De gevolgen van COVID-19 zijn groot en verstrekkend. Wat nemen we mee naar de toekomst? In ieder geval is dit het grootste thuiswerk-experiment wereldwijd ooit. Het verkeer en openbaar vervoer is nog nooit zo rustig geweest, het milieu krijgt een adempauze. We ervaren een hele andere work-life balans waarin we binnen 30 seconde vanaf werk naar de keuken kunnen lopen om het avondeten te gaan maken. Tussen de 40 tot 50% van de Nederlanders geeft aan niet meer fulltime naar kantoor te willen gaan. Sommige bedrijven geven aan dat - indien het werk het toelaat - je nooit meer naar kantoor hoeft te komen. Dit heeft grote impact op de rol en inrichting van de werkomgeving en het aantal vierkante meters kantoorruimte.

In deze sessie krijgt u inzicht in hoe u maximale waarde kunt halen uit de komende periode van de 1,5 meter maatschappij. U maakt kennis met een aanpak die u kan helpen grip te krijgen op de fysiek-digitale balans voor uw organisatie. Een handvat om op gepast tempo mee te bewegen richting de nieuwe werkelijkheid.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png