Monique Korstanje

Facility Manager

Boon Edam

Monique Korstanje is facility manager bij Boon Edam, een toonaangevend bedrijf in de levering van o.a. tourniquetdeuren, beveiligingssluizen, toegangspoortjes en draai- en schuifdeuren aan klanten over de hele wereld. De facilitaire verantwoordelijkheden van Monique richten zich niet alleen op de kantoren van Boon Edam in Nederland en het buitenland, maar ook op de activiteiten in de fabriek. Terugkomscenario’s binnen Boon Edam kunnen dan ook sterk uiteenlopen.

11.25 - 11.55 uur

Rondetafel: Terugkomscenario’s voor de werkvloer

Wat wordt het ‘nieuwe normaal’ voor terugkeer naar de werkvloer? Een hybride mix van thuiswerken en wisselende kantoorbezettingen? Er zijn zelfs bedrijven die de huur van hun bedrijfspand hebben opgezegd. Andere organisaties koersen juist weer op beperkte verandering en zoeken naar optimale werkplekbezetting met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

 

Tijdens deze rondetafel gaat Harold Coenders in gesprek over de mogelijke terugkomscenario’s met onder andere Kim Teunis van de Rabobank, Sonja Meijerink van Typeqast en Monique Korstanje van Boon Edam.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png