Laura de la Mar

Trainer, coach, adviseur, spreker en eigenaar

Gastvrijheid in Bedrijf

Laura de la Mar is FM’er in hart en nieren en heeft een grote passie voor gastvrijheid. Haar missie als oprichter van Gastvrijheid in Bedrijf is om Nederland en België gastvrij(er) te maken. Samen met haar gedreven collega’s helpt ze organisaties in diverse branches om gastvrijheid te ontwikkelen en borgen. Sinds 2006 is ze gespecialiseerd in gastvrijheid en deelt ze haar kennis als auteur, trainer en spreker. Ze schreef met John Hokkeling in 2012 het boek “Mood Maker”. In 2019 kwam het boek “Het geheim van gastvrijheid” uit. Laura in 5 woorden: enthousiast, gedreven, praktisch, waarderend en inspirerend. 

 

11.55 - 12.20 uur

Inspiratiesessie: Met afstand gastvrij

Veel organisaties zijn de werkomgeving aan het inrichten op basis van de coronaprotocollen, maar ze vergeten vaak te vragen waar medewerkers (en gasten) behoefte aan hebben. Hoe creëer je een gastvrije beleving in je organisatie onder deze omstandigheden? Hoe organiseer je persoonlijke aandacht op 1,5 meter afstand? En hoe zorg je voor een veilig gevoel op de werkvloer?

In deze sessie deelt Laura de la Mar trends, creatieve oplossingen en inspirerende voorbeelden voor een optimale balans tussen veiligheid en gastvrijheid in je eigen organisatie.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png