Jordie van Berkel - Schoonen

Facilitair veranderspecialist

F-Fort

Jordie van Berkel-Schoonen is directeur/ eigenaar van F-Fort. F-Fort helpt organisaties met een verandervraagstuk op gebied van Facilitair Management en Inkoop. In veel organisaties heeft ze ook zelf grote veranderingen succesvol mogen aanjagen én implementeren, zoals bij gemeente Helmond, Maas International, High Tech Campus, Dimence en Essent/RWE. Ze is co-auteur van het bekende boek ‘Inkoop in strategisch perspectief’ en winnaar van diverse vakprijzen. Jordie staat bekend als doortastend, vernieuwend en bevlogen.

 

10.05 - 10.35 uur

Keynote: Corona als gamechanger voor kantoren

De afgelopen periode is veel tijd besteed aan het versneld inregelen van thuiswerkfaciliteiten, de aanpassingen van facilitaire dienstverlening en het voorbereiden op anderhalvemeter kantoren. Ook is zorgvuldig gekeken naar de coördinatie van werkzaamheden en het functioneren van teams en medewerkers.

 

Inmiddels bevinden we ons in de stabilisatiefase van de coronacrisis en ontstaat er tijd voor de zingevingsdiscussie. Wat wordt de betekenis van het kantoor in de toekomst? Wat heeft de organisatie werknemers op kantoor te bieden? Welke waarde voeg je toe en welke mogelijkheden zijn er? Hoe ga je gezondheid en vitaliteit centraal stellen? En hoe ga je in de toekomst om met mobiliteit en duurzaamheid? Jordie van Berkel prikkelt u om binnen uw eigen organisatie in dialoog te gaan over de toekomst van werk en werkomgeving.

11.15 - 11.45 uur

Rondetafel: 1,5 meter kantoor eerste ervaringen

Terug naar kantoor, maar hoe? Wie mag wel naar kantoor en wie niet? En wanneer? En hoe monitor je dat? Hoe richt je het zo in dat het ook te doen is? En laat je medewerkers reizen met het OV of adviseer je om met de auto of de fiets te komen? 

 

Tijdens deze rondetafel over de eerste ervaringen met het anderhalvemeterkantoor gaat Jordy van Berkel onder andere in gesprek met Marlene Sybrandy van ABN AMRO Frency Thijs van Radboud UMC en Willem ter Voert van de Provincie Gelderland.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png