Hetty Mulder

Senior Beleidsadviseur

Voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen

Hetty Mulder is als senior beleidsadviseur binnen het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen verantwoordelijk voor het project hoogbegaafdheid en de handreikingen voor scholen in het kader van coronamaatregelen. Ze was rector van twee gymnasia en directeur tweede fase bij het Nationaal Expertisecentrum Leerplanontwikkeling (SLO). Daar hield ze zich bezig met alle examenprogramma’s, onderwijs en toetsing voor de vakken in de bovenbouw van havo en vwo. Tevens heeft zij jarenlange ervaring als docent, curriculumontwikkelaar en als onderwijskundige. Hetty is een allround onderwijsprofessional en gepromoveerd op een praktijkonderzoek naar de effectiviteit van leesstrategieën.

 

11.55 - 12.20 uur

Inspiratiesessie: Veranderingen in leren - Lessons learned uit het  onderwijs

Overal in het land schakelden individuele docenten en lerarenteams de afgelopen weken over op online lessen, virtuele colleges en andere vormen van afstandsonderwijs. Voor velen betekende dit experimenteren en razendsnel leren om zowel synchroon als asynchroon online te werken.

Hetty Mulder is sr. beleidsadviseur van het Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen. Zij laat zien welke inspanningen zijn geleverd in het onderwijs en wat de ervaringen tot op heden zijn. Ook geeft zij haar visie op de lessons learned tijdens deze dynamische periode. Welke positieve ervaringen nemen we mee in de toekomst? Welke blijvende veranderingen in leren heeft dit tot gevolg? En wat betekent dat voor taken en rollen van docenten van nu en leercoaches van de toekomst?

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png