Harold Coenders

Directeur

Colliers International Occupier Services

Harold Coenders geeft als directeur van Colliers International Occupier Services leiding aan de real estate, workplace en facility consultancy teams van Occupier Services. Hij is gespecialiseerd in huisvestingstrategie-ontwikkeling en organisatorische veranderingstrajecten gekoppeld aan de ontwikkeling van werkomgevingen. Gedreven door creativiteit en altijd op zoek naar het beste resultaat, denkt hij niet in ‘stenen’ maar in duurzame organisatie-oplossingen vanuit het oogpunt van de gebruikers waarbij de mens centraal staat.

Harold is met zijn team in de COVID-crisis verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de anderhalvemetercalculator, een online tool die direct inzicht geeft in kantoorcapaciteit op basis van social distancing indeling. Hij is tevens actief als bestuurslid van Facility Management Nederland (FMN) met als portefeuille data & kengetallen.

 

11.25 - 11.55 uur

Rondetafel: Terugkomscenario’s voor de werkvloer

Wat wordt het ‘nieuwe normaal’ voor terugkeer naar de werkvloer? Een hybride mix van thuiswerken en wisselende kantoorbezettingen? Er zijn zelfs bedrijven die de huur van hun bedrijfspand hebben opgezegd. Andere organisaties koersen juist weer op beperkte verandering en zoeken naar optimale werkplekbezetting met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

 

Tijdens deze rondetafel gaat Harold Coenders in gesprek over de mogelijke terugkomscenario’s met onder andere Kim Teunis van de Rabobank, Sonja Meijerink van Typeqast en Monique Korstanje van Boon Edam.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png