Frency Thijs

Adviseur Procesverbetering en Implementatie

Radboud UMC

Frency Thijs werkt als adviseur Procesverbetering en Implementatie binnen het Radboud UMC. Ze houdt zich bezig met specifieke en Radboud-brede projecten waarbij de onderwerpen variëren. Tijdens de COVID-19 crisis coördineerde ze samen met een team alle verhuizingen die noodzakelijk waren om corona-units op te richten en verhuisden ze de afdelingen die hiervoor plaatst moesten maken. Een patiënt verhuizen lijkt misschien simpel, maar bij de processen erachter komt veel kijken zoals informatie management, inrichting medicatieruimten, (non)-steriele specialisme-specifieke  materialen.

11.15 - 11.45 uur

Rondetafel: 1,5 meter kantoor eerste ervaringen

Terug naar kantoor, maar hoe? Wie mag wel naar kantoor en wie niet? En wanneer? En hoe monitor je dat? Hoe richt je het zo in dat het ook te doen is? En laat je medewerkers reizen met het OV of adviseer je om met de auto of de fiets te komen? 

 

Tijdens deze rondetafel over de eerste ervaringen met het anderhalvemeterkantoor gaat Jordy van Berkel onder andere in gesprek met Marlene Sybrandy van ABN AMRO Frency Thijs van Radboud UMC en Willem ter Voert van de Provincie Gelderland.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png