Charlotte van den Wall Bake

Senoir Practitioner Coach

Charlotte van den Wall Bake begeleidt medewerkers en teams bij personele en teamvraagstukken. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring met name bij vraagstukken op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken. Charlotte biedt geen pasklare oplossingen, maar leert haar klanten ontdekken hoe ze zélf aan de slag kunnen. Het resultaat hiervan is dat mensen, teams en organisaties in beweging komen én blijven, met direct merkbare positieve consequenties.

 

10.50 - 11.15 uur

Inspiratiesessie: Leiderschap next level (op afstand)

COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat we ons binnen no time (noodgedwongen) hebben aangepast aan het ‘tijdelijke abnormaal’. Een massale reset heeft plaatsgevonden. Wat leert dit ons, welke van de -onder druk genomen besluiten- handhaaf je, welke laat je varen?

In een klein half uur neemt Charlotte van den Wall Bake je in deze sessie mee over wat leiderschap nu van jou en de organisatie vraagt en geeft ze tips en inzichten in hoe je daar vorm aan kunt geven. Ze  geeft onder meer antwoord op vragen als: Wat is de impact van corona op nieuwe vormen van werken? Wat betekent dit werken op afstand voor de rol van een leider/manager? Hoe ga je om met vertrouwen en verantwoordelijkheid geven en nemen op afstand? En, wat betekent het werken op afstand voor de teamdynamiek en hoe zorg je voor verbinding met en tussen je medewerkers?

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png