Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V.
Blijf op de hoogte

Eind vorig jaar werd het vernieuwde Amerikaanse hoofdkantoor van Unilever opgeleverd. De campus van 9 hectare net buiten New York heeft een complete metamorfose ondergaan. Het gebouw zal zowel LEED als WELL gecertificeerd worden en is een van de meest intelligente, energie-efficiënte en technologisch geavanceerde hoofdkantoren aan de Amerikaanse oostkust.

 

Bij de renovatie van dit gebouw zijn een aantal Nederlandse partijen betrokken zoals Mapiq. De medewerkers van Unilever zijn door het Mapiq Platform in staat om met hun smartphone hun werkplek af te stemmen op hun persoonlijke behoeften. Ze kunnen beschikbare werkplekken vinden, vergaderruimtes boeken en de verlichting regelen met onze software. Alles gericht op het doel om het beste in mensen naar boven te halen en een ruimte te creëren van ongeëvenaarde efficiëntie en innovatie.

 

Wat maakt dit kantoor de ultieme Smart Building? Wat is er zo innovatief aan? Hoe ervaren de medewerkers dit op hun werkplek? Welke voordelen biedt het hen? Sander Schutte is vanuit Mapiq nauw betrokken geweest bij de intelligente inrichting van dit gebouw en kan haarfijn uitleggen hoe de ideale match tussen mens en werkplek tot stand komt.

Case Unilever: De ultieme Smart Building

Sprekers: Sander Schutte

Tijd: 14.25 - 15.10 uur