Bert Jan Huegen

Business Development Manager

Reisbalans

Bert Jan Huegen is al geruime tijd actief in de wereld van de mobiliteit. Zo was hij Business Developer bij Workaway Achmea en heeft hij zich als Mobiliteitsmakelaar voor VNO-NCW Midden ingezet om de regio Arnhem-Nijmegen goed bereikbaar te houden. Momenteel werkt hij als Business Development Manager bij Reisbalans dat een compleet dienstenpakket voor zakelijke mobiliteit biedt. Van een slimme reisplanner (voor auto, OV en fiets) en een persoonlijke mobiliteitskaart tot eenvoudige administratie en declaratie. Van een overzichtelijk dashboard én persoonlijk voordeel tot 24/7 service.

 

10.40 - 11.05 uur

Inspiratiesessie: Impact van corona op mobiliteit van huis naar werk

Mede als gevolg van corona zal mobiliteit gekoppeld aan werk er volledig anders uit gaan zien. De manieren en tijden waarop we ons gaan verplaatsen van werk naar huis vragen om een volledige revisie, nu we beperkt gebruik kunnen maken van het OV en op werklocaties rekening moeten houden met de anderhalvemetermaatregelen op parkeerplaatsen en in fietsenstallingen.

 

Wat betekent dat voor het toekomstig mobiliteitsbeleid van uw organisatie? Welke andere vormen van vervoer moet u overwegen? Wat betekent dat voor de ruimten rondom de werkomgeving? En hoe ga je dat als organisatie faciliteren? Tijdens deze sessie laat Bert Jan Huegen zien wat de impact van corona is op het mobiliteitsbeleid van de organisatie.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png