Bea Aarnoutse

Managing director

PROOF

Bea Aarnoutse is managing director en heeft meer dan twintig jaar managementervaring aan zowel bureau- als aan klantzijde. Auteur van het boek Alignment 2.0. Ze is een expert op het gebied van employer branding, de alignment van medewerkers, interne communicatie, change- en reputation management. Ze adviseert zowel communicatie- als HR professionals.

 

12.05 - 12.30 uur

Inspiratiesessie: Reboarden in de tijden van verandering

Corona leidt tot verandering bij veel organisaties.  En werken aan engagement en alignment is in tijden van verandering een uitdagende opgave. Maar hoe neem je medewerkers nu mee in nieuwe plannen? Wat wordt er verwacht van leidinggevenden? Hoe kun je medewerkers in deze tijd onboarden, reboarden en offboarden. Welke dingen kun je nu juist snel regelen in deze (online) tijden en welke zaken vragen juist meer tijd en aandacht? En bovenal: hoe blijf je verbonden en zorg je dat je medewerkers betrokken en aligned houdt.

 

Allemaal vragen waar u iets mee moet. Bea Aarnoutse neemt u mee in een aantal zeer concrete stappen die u kunt zetten om daarin succesvol te zijn.

MindCampus.png
Tomorrow@work is een merk van
MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Logo T@W 2020.png